aangekomen!
Blijf op de hoogte en volg Annet
05 September 2006 | Noorwegen, Oslo
Ik ben gearriveerd! De kabouter was geen kabouter maar een nette, aardige meneer met inderdaad een rood jasje! Ze wonen in een erg rustige straat, al zou je dat niet zeggen als je de kaart ziet. En in zo n gewelig rood scandinavisch huis. Mijn appartementje, tussen aanhalingstekens, want ik heb geen idee waar die zitten op dit toetsenbord. Whaha. sorry, ik dwaal af. Het enige wat moeilijkere is dat ik Christina, het meisje, niet goed kan verstaan. Al vind ze het super grappig mij dingen te leren. Ennn, ze slaapt uit tot 09.00 ! Ook niet onbelangrijk.
En toen ik net ff naar beneden liep en een onbekende deur opende, kwam ik toch opeens bij een sauna uit! Hahah, wat grappig dit allemaal. Nouja, ik kan hier vaak op de computer. Veel succes met alle opleidingen die nu genoten worden in Nederland!
Med vennlig hilsen!'
Annet
05 September 2006 - 18:36
Jan:
klinkt allemaal goed;
ik heb volgens mij-met google Earth- dat rode huis in de smiezen!! veel plezier -
05 September 2006 - 18:47
Anne Marleen, Han En Henk:
Ha Annet,
Wat klinkt dat leuk, met een kabouter in een houten huisje wonen! Ben je al in de sauna geweest? En dat je Christina niet kan verstaan, kan ook heel handig zijn zo nu en dan! Is ze schattig? Zo echt Noors? Hou ons op de hoogte he?! Veel liefs van ons allemaal -
05 September 2006 - 19:08
Casper:
Hey annetje, super tof jaartje buitenland je weet dat ik voorstander daarvan ben, veel plezier en see you in holland;) -
05 September 2006 - 19:15
M&M&J&?:
Hey Annet, Heb je vanavond al stokvis gegeten en heb je al vikingen gezien. Leuk zeg dat het nu toch echt begonnen is. We hebben de eerste aflevering van Ex. Robinson al op een DVDtje gebrand. Als ie vol is sturen we hem op. Groetjes en veel liefs van ons allemaal (ja inclusief die kleine, maar die weet het nog niet) -
05 September 2006 - 19:25
Mieke:
hi annet, heb je morgen een zwaar programma ? dit is wel erg leuk, ik word nog eens modern. Een sauna zal daar wel erg gewoon zijn. hebben ze ook een zwembad, of is dat te veel gevraagd.
tot mails, semois m -
05 September 2006 - 19:49
Bette:
hi annet, ben heel benieuwd naar je verdere verhalen het klinkt tot nu toe heel erg leuk! ik zal ej snel een kaartje sturen als ik het adres krijg...is altijd leuk om post te krijgen!
xxxxBette -
05 September 2006 - 19:53
Grootvader En Grootmoeder:
Dag annetje,Vanavond hebben we al het één en ander van Mieke gehoord,spannend hoor! -
05 September 2006 - 20:14
Marie-José:
Leuk om al je belevenissen te gaan volgen. Stuur gauw je adres en nieuwe 06, kan ik af en toe sms-en. Veel succes met Wicky de Viking. (hoop dat je morgenochtend een kopje thee op bed krijgt :). Veel liefs. -
05 September 2006 - 20:15
Gerda:
hahha lekker vreemd zo'n noors? toestenbordje maar je brengt het er goed vanaf. en ook lekker handig net wat Hanneke zegt dat ze af en toe niet verstaan kunnen houen zo, maar het klinkt allemaal heel goed. -
05 September 2006 - 22:19
Peter:
Zo gezwaaid en zo in Oslo! Hoorde dat je appartementje erg leuk is. Hoop dat je je gauw helemaal thuis voelt. Plezier. -
06 September 2006 - 06:54
Ruurd:
Hi Annet, waarschijnlijk lig je nog te slapen, want ja Christina doet haar ogen pas om 9 uur open. Goed dat je niet alles kunt verstaan, word je beweeglijk van, veel met handen en voeten werken. Maar je zal vast binnenkort op taalles gaan. Bette vond het maar stoer van je zei ze gister toen wij (Margot, Bette en ik)naar Utrecht gingen naar een voorlichtingsbijeenkomst voor Europees vrijwilligerswerk.Zet hem op, hè.
Ligt er al sneeuw daar ??
liefs Ruurd -
06 September 2006 - 08:51
Miranda:
Hey Annet!
Wat goed dat je eerste indruk al gelijk positief is! Ik kon Sara (zij was 3 toen ik hier kwam) ook niet verstaan, maar naar een maandje ging het een stuk beter!
Maar jij hebt een eigen appartementje? Nou je moet me er maar eens meer over vertellen...ben benieuwd!
Heel veel plezier nog en we spreken binnekort wat af ok :-D
Doeiii -
06 September 2006 - 09:29
Nadine:
leukleuk.. haha sauna is altijd heerlijk! maar het is wel een lief meisje?? het klinkt allemaal erg leuk en mijn opleiding is ook top hor:)
kuskus -
06 September 2006 - 10:16
Oma:
ha leuk annet kan je nu vaak in de sauna zitten zeker is dat een hele grote stad of dorp en eten ze ook nog een beetje hollands of is het knekebrud ik hoop dat je over een paar maanden het er nog leuk vind de hartelijke groeten van oma schut doeijjjjjjjjjj
06 September 2006 - 12:20
Evelien:
Heej Annet, klinkt echt super daar, volgens mij ga je een toptijd tegemoet!Heel veel plezier de komende tijd
liefs eef -
06 September 2006 - 12:52
Suus:
Hee Annet! Fijn dat het leuk is daar in Noorwegen! Nu vertel je alles nog in goed Hollands..Ik hoop dat dat over 8 maanden nog steeds wel een beetje zo is, anders moeten wij hier in nederland Noors tegen je gaan praten en dat wordt moeilijk, denk ik!
Med vennlig hilsen Suzanne van Rijn
ps: Als Christina nou begint te huilen, weet je wat je moet zingen he!: Huil maar niet, Noors meisje....:P -
06 September 2006 - 15:15
Fen:
eerste dagje overleefd? ik kom snel het rode huis bekijken! x -
06 September 2006 - 15:17
Sheily:
sooo klinkt echt superleuk en vet hoe zeg je dat.. ehm zoon ansichkaartachtig, zoals jij het beschrijft. Egt super..En wat dat meisje betreft, je bent daar toch ook om die taal onder de knie te krijge?? Binnen de korste keren kan je vloeiend met haar communiceren!! blijf wel posten, vin het egt leuk om te lezen :)
06 September 2006 - 18:35
Nina:
Hoi Schut,
Gelukkig vallen die kabouters mee, want je zit er natuurlijk nog een tijdje. De foto's zien er leuk uit, lekker rustig en opgeruimd huis. Meisje oogt ook lief, al weet je dat nooit natuurlijk ;) Blijf maar lekker bezig met posten en dan stuur ik je binnenkort een mailtje.
Kus nina -
06 September 2006 - 18:41
Anne Marleem:
Wat een leuke foto's! En Christina ziet er heel lief uit, ze boft maar met je! Liefs, An -
06 September 2006 - 19:48
Mieke:
heb je een eigen wasmachine?! Ziet er leuk uit. -
06 September 2006 - 19:51
Karlijn:
En Annet, mocht je 'Chris' zeggen ;)?
Ik geloof dat je het wel goed hebt getroffen met je gezin, echt heel leuk! Vooral veel foto's blijven maken he!
Veel plezier en we houden contact!
Liefs