Mijn laatste berichtje....-:(
Door: Annet
Blijf op de hoogte en volg Annet
19 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden op deze waarbenjj.nu geschreven. Met nog veel meer plezier heb ik alle reacties gelezen; die me vooral in Noorwegen veel support hebben gegeven, en waar ik op Malta gewoon van genoot.
Ik kijk terug op dit jaar met geweldig veel plezier en ben ik trots op mezelf dat ik gewoon ben gegaan. En met heel veel ervaringen rijker.
De afgelopen dagen heb ik thuis voornamelijk snotterend op de bank gezeten. Denkend aan al die toffe mensen uit Malta en hoe het nou toch in hemelsnaam verder moet! -;)(want het is toch werkelijk inhumaan iemand eerst 5 maanden 24 per dag om je heen te hebben en dan opeens NOOIT.) Maargoed, ik ga weer aardig in de goede richting.
Donderdag ga ik met Fleur Utrecht in en volgende week Donderdag komt Sarah vanuit Belgie voor een paar dagen Amsterdam. We zijn toch maar een stelletje verwende nesten, of gewoon geluksvogels.!
De laatste paar dagen op Malta waren super, en ook heel vreemd. Op Woensdag had ik nog mijn examen, en 's avonds hadden we werkelijk het beste feestje ooit. Donderdag moesten we toen met een enorme kater ons naar een boot slepen voor een boottocht rondom het eiland; wat uiteindelijk toch best leuk bleek, en vooral de paar uurtjes extra op Comino met het stralende blauwe water maakte veel goed.
Vrijdag was het alweer pakken geblazen, en afscheid nemen op school. Hetgeen ook niet echt heel leuk is als je juf dan ook nog eens begint te huilen..maargoed, 5 maanden, 5 dagen per week, 3 uur per dag met elkaar in een klaslokaal is ook niet echt weinig!
Vrijdagavond als laatste avond gingen we met een stel naar een goed uitgezocht restaurant. Dachten we, want rond 20.00 viel de stroom uit in Saint Julians en konden we pas rond 23.00 weer terecht om ergens te eten. Hoewel laat was het toch erg gezellig. Toen voor de laatste keer naar 'de Native' om iedereen gedag te zeggen. Sommige bikkels bleven tot de morgen om ons rond half 6 uit te zwaaien.
Kortom, Malta was geweldig! (Op de kwaliteit van het eten na dan, en de kakkerlakken waren ook niet zo leuk, en de optie lessen heeel erg saai! en het examen was eigenlijk te moeilijk..-;))
Veel liefs en thnxx voor het lezen van mijn boeiende belevenissen!
Liefs xxxxx
Annet
19 Juni 2007 - 09:37
Elvera:
Hoi Annet,
Heb altijd graag je log gelezen, al reageerde ik niet altijd :-P
Snap dat het best moeilijk is, nu in ene die mensen niet meer om je heen!
Maar je gaat het in Nederland vast ook weer heel erg leuk krijgen! Neem aan dat je wel contact via internet enzo houd toch?
Ga je ook een boek laten afdrukken van je waarbenjij? Word heel mooi, Miranda heeft dat ook laten doen!
Groetjes (nu nog even) vanuit Noorwegen! -
19 Juni 2007 - 09:59
Miranda:
Hoi Annet,
Ja...aan alles komt een eind he... Zo ook aan mijn Noorwegen avontuur. Nog 11 daagjes en dan zit het erop.
Zo te lezen heb je een geweldige tijd op Malta gehad :D Heb elke keer braaf je verslagen gelezen hoor ;)
Succes in Nederland met wat je gaat doen!
Liefs, Miranda -
19 Juni 2007 - 16:01
Bette:
welkom thuis annet! je bent in ieder geval heeeel erg bruin geworden:)
het was erg leuk om je stukjes te lezen.
alvst veel plezier met de journalistiek.
xxxxBette
ps. na 2 weken ben je wel weer over je 'depressie' heen hoor..:P -
19 Juni 2007 - 16:07
Fen:
en wij zijn natuurlijk allemaal heel blij dat je weer terug bent!:)
tot zaterdag! x, fen -
20 Juni 2007 - 07:05
An:
...vraag maar aan Fen hoe chagrijnig ik was na het vertrek uit Neuchatel! Zien we je nog donderdag?! -
21 Juni 2007 - 15:00
Mieke:
lieve Annet, Ik ben vooral heeeeeeeel blij dat je weer in de buurt bent, en regelmatig thuis. Hopelijk wordt het komende jaar ook spannend en uitdagend. xxx m -
05 Juli 2007 - 16:59
Jan:
hey Annet lekker he weet thuis te zijn.