Het is idd weer tijd voor een update! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Annet Schut - WaarBenJij.nu Het is idd weer tijd voor een update! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Annet Schut - WaarBenJij.nu

Het is idd weer tijd voor een update!

Door: Annet

Blijf op de hoogte en volg Annet

24 Oktober 2006 | Noorwegen, Oslo

Hoi Iedereen!
Wat gaat de tijd snel he! Het is vandaag alweer 24 oktober! Helaas kon ik niet eerder weer updaten, want bij ons in huis is het internet gecrashed. Boem. En ik heb hier geen buurjongen zoals Sam die daar dan weer wat aan kan doen. Dus ik ga morgen mijn eigen geniale kijk op de wereld der internetverbindingen storten. Deze update komt dan ook niet vanuit mijn nieuwe thuis, maar vanuit een caffeetje waar je draadloos kunt internetten. En tot nu toe bevalt me dat wel; koffie verkeerd, broodje, en dan natuurlijk het net op!

Dan moet ik natuurlijk nog gaan vertellen waar ik de laatste tijd zoal mee bezig ben hier. Ehm, waar zal ik beginnen. Ik begin hier nu echt thuis te zijn. Ik word niet meer gedesorienteerd wakker, loop in mijn joggingsbroek door het huis en mijn kamer is nu echt de mijne. Ik ben lid van de bibliotheek, de sportklubb, en nu ook an de, hou je vast, de videotheek.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag ga ik sporten, iedere dinsdag heb ik cursus, iedere woensdag ontmoet ik de nederlandse meiden ergens, wat vaak in het weekend dan ook nog een keer voorkomt. Minstens 1 keer in de week ben ik van 14.00 tot 16.00 in het "park", waar er op die tijden altijd een ouder/verzorger(hahahaha)aanwezig moet zijn. Gister heb ik de kids daar "hoofd, schouders, knie en teen" geleerd. Vertaald in het noors natuurlijk.
Het is geworden: (en ik garandeer geen goede spelling omdat ik hier met mijn nl toetsenbord 3 tekens mis, hier de foenétiese spelling ;))

Hare, skullern, knee og foet, knee og foot,Hare, skullern, knee og og foot, knee og foot, Eure, euje, naase og muun, hare, skullern, knee og foet, knee og foet.

En leuk dat ze het vonden! Volgens mij gaan we hier een dikke hit scoren met dat geweldige liedje! Haha. Verder lees ik daar vaak voor, wat heel grappig is als je de boekjes maar voor de helft begrijpt.
De parkleidsters zijn iig erg over me te spreken. Wat natuurlijk wel heel leuk is.

Christian was gister weer op de tv als bekende advocaat en vorige week was onze buurman aan de beurt. Die dan weer erg bekend is uit reclamefilmpjes. Een beetje op stand woon ik dus wel.

Nou, nu heb ik wel weer mijn best gedaan jullie weer op de hoogte te stellen van mijn leventje hier.
Over 17 nachtjes staan jan en miek alweer voor de deur.
Nu ga ik zo een lekker broodje bestellen en bijkomen van de "bodypump" les van gister. IK heb ontzettende spierpijn!

Heel veel liefs, ha det bra!

Kyss fra Annet

P.S : Heb je dit gelezen? Laat dan eens weten wat je erover denkt!; want al weet ik dat ik vaak op de site kijk; al die pageviews zijn heus niet alleen van mij! ;)

• 24 Oktober 2006 - 10:07

Fen:

hey, gezellig elke dag bij onkel Donald! hebben ze nog van die lekker soepjes? x fen

• 24 Oktober 2006 - 12:03

Mieke:

je wilt niet weten wat ik in de komende 17 dagen nog moet doen, maar ook ik tel nu de nachten , soms is het fijn dat de tijd vliegt, xxx m

• 24 Oktober 2006 - 17:42

Maartje:

Lieve Annet,
    Leuk, weer een update! Je bent al helemaal "geïntegreerd":).Kijk je nu ook Noorse video's?? In ieder geval heb je veel te doen daar! Hier gaat alles goed, nog redelijk warm buiten (15 graden) maar heb de verwarming al wel aan... Veel plezier en succes met je spierpijn! Liefs, Maartje

• 24 Oktober 2006 - 17:52

Grootmoeder:

Dag Annetje,Wat een druk programma heb je toch ! Ik zou het niet bij kunnen benen.!!Wat onzettend gezellig dat Miek en Jan al gauw komen.Wat zullen
    jullie dan genieten en als het weer dan mee zit helemaal! Hier is het echt herfst,regen en wind,maar nog niet koud.Dag Annetje, de rest bewaar ik voor de brief.Liefs,ook van grootvader,zoen grootmoeder

• 25 Oktober 2006 - 10:37

Anne Marleen:

Lieve Annet,
    Leuk om weer van je te horen! We willen wel op de hoogte blijven natuurlijk... Maak je het niet te gek met dat sporten, je blijft toch een halve Korf hoor :-). Hier is alles goed! Veel liefs, An

• 27 Oktober 2006 - 14:15

Grootvader:

Zo maar een dag, lieve Annet, waarop ik alleen thuis ben. Mooie gelegenheid om je te "schrijven" per e-post, dat ik je bovenstaande relaas gelezen heb en trouwens je digitale berichten alle met belangstelling volg. Fantastisch wat jij allemaal beleeft !! Ben benieuwd naar je verdere avonturen. Kus en beste wensen! grootvader.

• 30 Oktober 2006 - 19:13

Fen:

heb je nou trouwens die rode stoel al gekregen?

• 31 Oktober 2006 - 13:44

An:

Een rode stoel en roze laarzen, dat vloekt... Ik zou ze op zolder zetten! :-)