24 March, The Netherlands - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annet Schut - WaarBenJij.nu 24 March, The Netherlands - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annet Schut - WaarBenJij.nu

24 March, The Netherlands

Door: Annet

Blijf op de hoogte en volg Annet

18 Maart 2007 | Malta, Valletta

Hoi Allemaal,

Zo, weer even een berichtje. Vaak denk ik; 'Nu schrijf ik even een stukje!', Maar dan weet ik weer even niet waarover..

Maargoed, het leven is hier alles behalve saai! Al heeft het wel ritme, hetgeen ook fijn is. Ik heb morgen mijn laatste duik lessen en volgende week zaterdag kom ik dus voor een weekje naar Nederland.

Wel heb ik erg mijn best gedaan veel foto's te maken en ik zal er zo nog een paar opzetten! (En morgen gaat mijn camera uiteraard mee naar de duikschool ;))

Nou, dat was het weer even!

Kis,
Annet

• 18 Maart 2007 - 22:23

Nina:

Ja, Jaa, JAAAA, ik ben de eerste, woehoe, vier een feestje!! Tot volgende week in het echt annetje

• 19 Maart 2007 - 08:14

Gerda:

ja ja, echt lekker lang verhaal. je beleeft er een heleboel. is te merken heel leuk.
    wat zal het thuis dan saai zijn??? hihiihi grapje
    mooi dat je het goed naar de zin hebt. echt te gek, level 6?
    tot snel

• 19 Maart 2007 - 09:50

Karlijn:

Je hebt al een lekker kleurtje zo te zien!! Of is dat nep ;)? Bereid je maar goed voor op het weer hier; op het ogenblik sneeuwt het!! Maar goed, dat is ook wel weer even leuk :).. Hoewel ik het zonnetje van vorige week toch ook wel mis.. Nouja, geniet er in ieder geval nog even van daar! Liefs

• 19 Maart 2007 - 16:14

Fen:

zo leuk daar dat je niet eens tijd hebt om iets te schrijven....!:)
    gezellig dat je er volgende week bent, misschien etentje!
    kus fen

• 19 Maart 2007 - 18:06

Jan:

stoer hoor ;de ijmuider redding brigade wacht op je!!
    tot zaterdag jan

• 20 Maart 2007 - 10:58

Dine:

Heej !! Wat leuk om meer foto's te zien;) Jeetje als ik dat zo zie dan ben ik echt stinkend jaloers op je, ik heb over 2 uurtjes een horeca training en ik ga maybe op de autorai werken! Tot snel en als je weer iets met zn allen wilt doen, sorry ik regel het niet meer want dn lukt het toch niet;) Kuss tot snel!

• 20 Maart 2007 - 12:28

Mieke:

Hoi, heb je nu ook je padi ontvangen? wel stoer.Laat nog even je vluchtgegevens weten; dan word je opgehaald, xxx m

• 20 Maart 2007 - 18:09

Anne Marleen:

Max zegt altijd: 'net als een meerkoetje!', als hij onder water gaat! En daar heb je wel wat van weg, in dat kekke duikpak... Goede reis zaterdag en we zien elkaar iig ergens volgende week wel (toch?) Veel liefs, An

• 20 Maart 2007 - 21:48

Grootmoeder:

Lieve Annet,Leuke foto's!Staat je goed dat duikers pak. Die foto van de Upper Barrakka Gardens komt mij heel bekend voor, Mieke en ik waren er net toen het kanon af ging.Wat gezellig dat je weer een weekje thuis komt, misschien zien we je nog wel voor je weer terug gaat naar Malta. Hier is alles goed,alleen het weer is snert!Zaterdag wordt het beter, je boft!Liefs, ook van Grootvader en dikke kus Grootmoeder.

• 21 Maart 2007 - 16:00

Fleur:

heejs

haha wat leuk, dan kan ik ook jou verhaaltjes lezen en fototjes bekijken...
    hoe was de duikles?
    vanavond weer een feestje in st georges en daarna de qube???

zal je vanavond wel weer zien, hoe heb je eigenlijk je test gedaan?

kus fleur

• 22 Maart 2007 - 13:39

Esther Uit Malta:

Hee! wat grappig. leuk als k je een keer zie hier. groet esther

• 24 Maart 2007 - 09:57

Emma Uit Oslo:

lieve annet

ik mis je nogsteeds wel hoor, andys is stukke minder leuk zonder jou;) maar ik ben super blij dat het goed met je gaat, maar als je hier was kon je ook van het zonnetje genieen, bijna alle sneeuw is nu weg, echt in 1weekje huppekee verdwenen en een heeeerlijk zonnetje ervoor in de plaats, al is het maar 5graden, iedereen loopt in zomerjassen en lagt opstraat en echt heel leuk eigenlijk:)
    heb je ook zo een zin in de zomer? lekker allemaal weer in NL zijn en dan gaan we met zn 3en stappen he, ow eventueel met zn 5en, want arlette neemt tuurlijk haar man mee, en zijn broer is tegenwoordig een beetje mijn man:P dus bereid je maar vast voor meid!! hihi
    tot over een paar kleine maandjes
    denk aan je
    liefs

• 01 April 2007 - 17:35

An:

Welkom terug op Malta! Heb je een goede reis gehad? Heel veel plezier en succes maar weer en hou ons op de hoogte he?!! Dikke kus, An, Frank en Max

• 01 April 2007 - 17:36

Nelleke:

Lieve Annet,
    Goede reis gehad? Leuk om je nog even aan de lijn te hebben gehad!
    Liefs, Nel

• 01 April 2007 - 19:36

Grootmoeder:

Lieve Annet, Heb je een prettige vliegreis gehad? En was je erg laat in ST.Julian? Morgen zeker weer vroeg beginnen.Dag! Liefs van ons beiden, en dikke kus Grootmoeder.

• 06 April 2007 - 14:56

Anne Marleen:

Ha Annet! alles goed daar, weer helemaal gewend= Hier is alles prima, Max is deze week voor het eerst naar de peuterschool geweest en vond het prachtig. Nu lekker Paasweekend met erg mooi weer (voor NLse begrippen dan). Veel liefs, An