New Room and exhausting Weekend. - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annet Schut - WaarBenJij.nu New Room and exhausting Weekend. - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annet Schut - WaarBenJij.nu

New Room and exhausting Weekend.

Door: Annet

Blijf op de hoogte en volg Annet

09 April 2007 | Malta, Valletta

Heey heey heey,

Zo, nu snel weer een bericht! Want dit weekend was toch wel allesbehalve normalement. Vrijdag, je weet wel, de goede ;), was de eerder genoemde paas processie. Zaterdag heb ik heeerlijk op het strand gelegen en 's avonds voor het eerst ergens anders gaan eten. Italiaans met Tamara (Zwitsers) Charlotte, (Belg) en mijn goede vriendinnetje Sarah (tevens roommate :p) Het was echt wel grappig, voornamelijk omdat ik Tamara zaterdagochtend pas ontmoette toen ik met Yeliz (mijn duitse ex-roommate) op het strand lag.

'S avonds een feestje in het geweldige huis van Jaimy, degene die tot 2 weken geleden nog de activiteiten organiseerde, met uizicht op zee en een grote veranda. Kortom, bijzonder geslaagd. Samen met Fleur (jeweetwel de Nederlandse en waarschijnlijk snel ook roommate van mij! Joehoee) en nog wat anderen tot veelste laat door Paceville gesjokt en rond half 5 eindelijk in bed gedoken.

Goed, Zondag. Ik zou eindelijk verhuizen naar 'the 7 apartements' een andere residentie. Grote kamers, keukens, etc. Nou, samen met Sarah 4 keer op en neer gelopen met alweer veelste veel troep; bleken ze ons op andere kamers bij andere mensen op kamers ingedeeld te hebben. Tja, dan maak je me niet blij. Dus ik, op een vriendelijk doch dringende toon, de receptioniste vriendelijk verzocht dat te veranderen.
Helaas werkte dat absoluut averechts en ben ik hier nu 'that rude girl', al was ik absoluut niet rude maar gewoon duidelijk. De volgende ochtend, (na een nacht van jawel, 4 uur, vanwege een feestje aan de andere kant van het eiland) toch maar naar de school gesjokt en heb ik daar eens even flink de boel op stelten gezet.

Uiteindelijk ben ik vanochtend verhuisd naar een super grote ruime geweldige kamer! Dus luister, soms moet je dus gewoon even 'RUDE' zijn. Het effect was wel dat mijn zonnebril en haarband wel stuk zijn omdat Sarah zo'n enorme vreugdedans maakte dat het van mijn hoofd afvloog. Maargoed, hier komen de foto's!
Van de processie e.d heb ik bij het vorige bericht ook nog extra foto's geplaatst.
Nu ben ik doodmoe, heb net mijn huiswerk af, (wat trouwens bagger is en waar ik geen ene moer van begrijp, maargoed, komt wel) En duik ik zo joehoeee eindelijk mijn nieuwe bed in!
(Waar ik vanochtend toen ik deze kamer binnen kwam trouwens meteen doorheen zakte omdat ik er erg enthousiast op sprong; en wat weer resulteerde in een geamuseerde manager en extra was ;))

Nou, genoeg! Ajuussssss!
Xxxxx.
Annet

• 10 April 2007 - 10:18

Jan:

RUDE...vast een verkeerde inschatting.is toch gewoon iemand aan zijn afspraak houden,ziet er goed uit die nieuwe woonplaats.en een tafel!! gr jan

• 10 April 2007 - 13:31

Nelleke:

Lieve Annet,

Op het moment dat je belde, 2e Paasdag, zaten Jan en ik bij Jan en Mieke; de toestand rond de verhuizing hebben we dus meteen vernomen. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen! mET EEN HEUSE EETTAFEL! en een koelkast!
    Succes met je huiswerk, tot gauw maar weer, liefs, Nel (en de groeten van Jan)

• 10 April 2007 - 18:24

Mac Flurry???:

heejs buurtje... wat een mooie kamer man!!! bijna net zo mooi als de mijne:P.... haha, maarre zometeen heerlijk mac'en.... echt zo geen zin in joggen, veel te lui voor!!! hihi...
    maarre ik zal je website is wat vaker bezichtigen!
    maarre wil de mijne ook updaten... maar heb op dit moment geen inspiratie om een verhaal te typen.... of tsjah moet dit gaan brabbelen: jakke hekkjuh ahjgd djoe??? jij vatte???
    goed tot zo!!! kus fleur

• 14 April 2007 - 17:39

Anne Marleen:

Lieve Annet,
    Tja, wat moet ik nier nu weer van denken?! Denk je wel een beetje aan de reputatie van jezelf en je landgenoten :-)? Het ziet er riant en reuze gezellig uit! En hoe is het met de studie? Echt bikkelen zeker? Als ik aan die cursus van Han denk, ik dacht na een paar bladzijden al, laat maar zitten, dit gaat me echt te ver. Wist je trouwens dat Han nu in z-Afrika zit? Stoer he?! Kan ze ook weer eens lekker Engels praten! Verder alles prima hier; Maltese temperaturen kun je wel zeggen... Dat was het weer even, tot snel! Liefs, An

• 19 April 2007 - 21:38

Marie-José:

In de 'schoter info' vandaag je ingezonden brief gelezen. leuk geschreven.
    Ik blijf je volgen hoor. gr. MJ

• 23 April 2007 - 15:46

Fleur:

aaah wat een lief berichtje... ik ben ook echt blij dat jij mn maatje bent!
    straks weer lekker joggen:)!
    half 7 nero?

kus fleur

• 26 April 2007 - 15:33

Bette:

ahh rude...ze zijn daar duidelijk niet gewend aan de nederlandse directheid..heb ik hier in portugal ook al ondervonden:) je huis ziet er echt geweldig uit...lekker groot en gezellig met je vriendinnen. veel liefs en tot de volgende verjaardag dan maar;)
    xxxxBETTE

• 27 April 2007 - 21:18

Grootmoeder:

Lieve Annet,Computer 14 dagen niet kunnen gebruiken. Gisteren eindelijk weer in orde, maar alle e-mails zijn verdwenen.Ik kan je nu alleen via Google bereiken. Heel vervelend allemaal, ook de foto's zijn foetsie.Ik krijg er wat van!!! Jouw foto's zijn heel leuk, alleen moest ik goed kijken of jij het wel was (je donker uiterlijk)! Liefs van ons beiden, kus grootmoeder.

• 28 April 2007 - 12:27

Mieke:

hoi, als je dit leest gaat het hoop ik weer wat beter met je, en heb je weer eens zin in een up date. Want ik heb de site van Fleur gevonden en die schrijft wel iets trouwer. Leuk om je daar ook op foto's te zien. Doe een beetje rustig de komende week, xxx m